Badkamer

Lok Installatietechniek maakt van uw nieuwe badkamer een vorstelijk paleis. Een nieuwe badkamer of een face-lift van uw bestaande? Bij Lok bent u aan het juiste adres; wij laten u weldadig badderen! Wij helpen u bij het ontwerp. Wij laten u zien wat er mogelijk is in de mooiste showrooms van Nederland. Wij stellen u voor aan prachtig sanitair, de fraaiste tegels en de allerlaatste technische snufjes.
Wij zorgen voor de sloop van de oude badkamer en de complete opbouw van de nieuwe. Inclusief (vloer)verwarming, tegelen en stucwerk. Uw bad- en douchepaleis wordt dus ‘turn-key’ opgeleverd, precies volgens afspraak en planning. U bent al gauw de koning te rijk…

Ook voor een up-date van enkel uw toilet, bent u bij ons op het juiste adres.

sanitair-02

Sunshower – uw eigen zon onder de douche

Met dit revolutionaire product brengt Sunshower al het positieve van de zon in uw badkamer. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infaroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. U doucht en sunshowert tegelijkertijd

 

Toilet

Douche toilet – ervaar de frisheid van water

Water is de enige manier om echt goed te reinigen. Een fris ‘douchegevoel’ na elk bezoek aan het toilet. Als u eenmaal de verfrissende reiniging van water na een toiletbezoek ervaart, wilt u nooit meer zonder. Dat is onze belofte!

Het principe achter een douche wc  is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren wil het niet meer missen.

sanitair-03

1 Voor en na gebruik wordt de douchekop met schoon water gespoeld, zodat hij altijd schoon is.

2

2 Één simpele druk op de knop en de verborgen douchearm komt tevoorschijn, om uw onderlichaam te reinigen met een aangenaam warme douchestraal.

3

3 Vindt u de douchestraal te sterk of te zwak? Stel dan gewoon de intensiteit in naar uw voorkeur.

 

Zorgcomfort

Natuurlijk wilt u zolang mogelijk in uw eigen woning blijven wonen, maar er kan veel veranderen in uw leven waardoor uw aangepast sanitair nodig heeft in uw badkamer of toiletruimte.

U kunt direct of indirect getroffen worden met een handicap. Daarnaast worden we ouder en worden sommige handelingen moeizamer. Aangepast sanitair kan u helpen om het u te vergemakkelijken.

zorgcomfort

Gelukkig is aangepast sanitair geen ondergeschoven kindje meer. Tegenwoordig wordt er door fabrikanten steeds meer op design, in combinatie met functionaliteit, gelet. Hierdoor is aangepast sanitair nauwelijks van de moderne badkamer te onderscheiden.

Wilt u weten welke ‘sanitaire’ voorzieningen mogelijk zijn voor u? Neemt u dan gerust contact met ons op voor enig advies op maat.

Waterbehandeling

Lok Installatietechniek kan u diverse mogelijkheden doen toekomen op het gebied van waterbehandeling in uw woning of bedrijfspand.

Waterontharder

Zacht water heeft enorm veel voordelen in uw huishouding. De levensduur van uw wasmachine, boiler, koffiezetapparaat en kranen wordt aanzienlijk verlengd en de meeste storingen aan apparatuur wordt hiermee voorkomen. Bovendien gebruikt uw apparatuur minder energie doordat op de verwarmingselementen geen kalkaanslag ontstaat. Zeep- en schoonmaakmiddelen werking veel beter in zacht water. Gebruik tot 3x minder zeep in uw wasmachine en maak gebruik van eenvoudige zeep- en schoonmaakproducten.

Eco Water

  • Geniet van een zalig schuimend bad, een zachte huid en soepele, glanzende haren;
  • Uw apparatuur gaat langer mee en verstopte leidingen en lekkende kranen behoren tot het verleden;
  • Uw vaat zal schitteren als nooit tevoren en het schoonmaken van uw sanitair gaat heel gemakkelijk;
  • Uw linnen was nog nooit zo zacht, gaat langer mee en behoudt haar natuurlijke kleur.

De NorthStar ontharders hebben een uniek besturingssysteem, waardoor ze geschikt zijn voor centrale ontharding en geen problemen geven met betrekking tot de drinkwaternormen. Bovendien hebben ze een ongekend laag zout- en spoelwaterverbruik en krijgt de klant 10 jaar volledige garantie op deze waterontharder.

Kokend water

Uw kostbare tijd besteedt u het liefst aan zaken die u leuk of belangrijk vindt. Wachten op kokend water hoort daar vast niet bij. Met een installatie in uw keuken die direct kokend water levert, verkrijgt u een dagelijks gemak. Systemen zijn te verkrijgen met diverse kraanmogelijkheden en kraanmodellen. Vraag vrijblijvend om advies.

kokendwaterkraan

grohe-blue-bronwater

Bronwater

Door een bronwatersysteem in uw keuken komt er vers heerlijk gefilterd en gekoeld water direct uit uw kraan. Met bronwater uit de kraan bespaart u niet alleen geld, maar ook natuurlijke hulpbronnen. Het kost namelijk 7 liter water om slechts 1 liter mineraalwater te maken.  Doordat u geen zware waterflessen naar huis hoeft te vervoeren, bespaart u ook nog energie. Bovendien hoeven de flessen niet te worden gerecyled.

Lok Installatietechniek kan u advies geven over de diverse mogelijkheden.